MALAGA BIKE TOURS 2008- 2018

By Kay Farrell

Malaga Bike Tours & Rentals 10 jaar – Het was een geweldig avontuur!

Als iemand me jaren geleden had gezegd dat ik een fietstour bedrijf zou beginnen op mijn 44e in het buitenland, dan had ik ze gezegd: “Ben je helemaal gek geworden?!”

En in die tien jaren heb ik weleens gedacht dat ík het misschien was die een moment van waanzin had toen ik besloot om een totaal andere weg in te slaan in mijn leven en op werkgebied door het eerste fietstour-bedrijf in Malaga te openen.

Door mijn hart te volgen en niet mijn hoofd, werd mijn ambitie gevoed door twee dingen. Een passie voor fietsen en bovenal een liefde voor deze betoverende stad, Málaga.

Malaga Bike Tours werd geboren op 16 mei 2008. Startend met slechts 16 fietsen in een gedeelde garage, werd de droom werkelijkheid. Maar er miste iets: klanten!

Ik zal nooit het sensationele gevoel vergeten toen ik de eerst boekingen in de mail kreeg. Het was een magisch gevoel! Ik was zo extatisch en enthousiast om tours te geven, al was het maar voor een enkele deelnemer.
Ik herinner me een klant die een geweldige recensie schreef op Tripadvisor na haar prive-tour. Ze voorspelde dat het onmogelijk was om het hoge niveau van die service te behouden naarmate het bedrijf zou groeien.

Nu, tien jaren later en met meer dan 200 fietsen en 12 personeelsleden, kan ik zeggen dat we dat hoge serviceniveau hebben kunnen behouden en dat we erin geslaagd zijn mijn/onze passie voor Malaga over te brengen op duizenden bezoekers uit de hele wereld.

Team

Echter moet ik toegeven dat er flink wat uitdagingen waren maar tien jaren later zijn we een booming business evenals Málaga. Ik ben het bedrijf alleen begonnen maar ik deed het niet alleen. Ik heb het geluk gehad om door de jaren heen geweldig personeel en fantastische stagiaires te vinden. Allemaal hebben zij geholpen met het opbouwen van de geweldige reputatie van Malaga Bike Tours.

Een speciale vermelding voor mijn vriend, adviseur en zakenpartner Brendan McCarthy. Zonder hem zouden zoveel dingen niet gebeurd zijn. En natuurlijk de steun, advies (en geduld) van familie en vrienden door de jaren heen die me staande hebben gehouden. Iedereen bedankt die deel heeft uitgemaakt van deze reis, in het bijzonder dank aan al onze tevreden klanten.

Wat was het een avontuur!

mbt-team-may-2018